Αλεξίου για το χάντμπολ: «Η ΑΕΚ δε θα συμμετάσχει σε πράξεις φαρσοκωμωδίας»

alexiou Αλέξης Αλεξίου ΑΕΚ μπάσκετ ΕρασιτεχνικήΚαυστική ανακοίνωση για το θέμα της νέας αναβολής του ημιτελικού Κυπέλλου στο χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Αργους εξέδωσε ο Αλέξης Αλεξίου. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» σημειώνει ότι το σωματείο δε δέχθηκε την τέλεση του αγώνα στο κλειστό της Καλλιθέας επειδή θα αφαιρούνταν τα δικαιώματα των κατόχων διαρκείας και θα ετίθετο σοβαρό θέμα ασφαλείας.

Αφού ξεκαθαρίζει λοιπόν ότι «η ΑΕΚ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε περαιτέρω πράξεις φαρσοκωμωδίας», τονίζει ότι απαιτεί σεβασμό διότι «είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από νεοσυσταθέντες φορείς και μικροπολιτικά συμφέροντα».

Αναλυτικά η δήλωση Αλεξίου:

«Σχετικά με τη νέα αναβολή του αγώνα κυπέλλου χάντμπολ ΑΕΚ-Διομήδης Άργους, η Διοίκηση του Σωματείου ενημερώνει τους φιλάθλους της:

Δια παρεμβάσεως του Προέδρου του Σωματείου κ. Αλεξίου, και με την πλήρη στήριξη του τεχνικού επιτελείου και των αθλητών της, η ΑΕΚ δήλωσε ρητά, κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την τέλεση του αγώνα στο κλειστό της Καλλιθέας που επέλεξε η Ομοσπονδία για να διεξαχθεί ο ημιτελικός, επειδή μία τέτοια αποδοχή θα σήμανε αφαίρεση των δικαιωμάτων των κατόχων διαρκείας της ομάδας μας και κυρίως θα επέτρεπε να διεξαχθεί ένας αγώνας χωρίς τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας για ομάδες και κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είχε συμφωνηθεί να τελεστεί προ δύο εβδομάδων στο κλειστό στάδιο της Χαλκίδας, που φιλοξενεί μέχρι και αγώνες Α1 μπάσκετ, πληροί όλους τους όρους ασφαλείας για ομάδες, παράγοντες και οπαδούς, και κρίθηκε ομόφωνα αποδεκτό από όλους τους παράγοντες της σύσκεψης ασφαλείας που έγινε. Αιφνιδίως, λίγες ώρες πριν την τέλεση του αγώνα, το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο για λόγους ασφαλείας και χθες προτάθηκε ως κατάλληλο το 150 θέσεων κλειστό της Καλλιθέας.

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε περαιτέρω πράξεις φαρσοκωμωδίας που κάθε άλλο παρά προάγουν το άθλημα. Η ΑΕΚ απαιτεί ισονομία και ίση μεταχείριση και αυτή διεκδικεί και θα διεκδικεί εντός κι εκτός παρκέ. Η ΑΕΚ διακόπτει την επίδειξη ανοχής, εφόσον αυτή εκλαμβάνεται ως αδυναμία και θέτει τον καθένα προ των ευθυνών του και των συνεπειών που αποφέρουν αυτές.

Όσο κι αν κάποιοι αδυνατούν να το κατανοήσουν, η ΑΕΚ είναι μέγεθος πολύ μεγαλύτερο από νεοσυσταθέντες φορείς και μικροπολιτικά συμφέροντα. Το μέγεθος και η ιστορία μας δείχνουν καθαρά σε όλους και το αντίστοιχο μέγεθος του σεβασμού που πρέπει να μας επιδεικνύεται και να μας αποδίδεται…

Για τη Διοίκηση της ΑΕΚ

Ο Πρόεδρος»

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

One comment

 1. AEKaras(πρώην)

  Αγαπητέ κ. Αλεξίου,

  Δεν περίμενα ποτέ ένα νομικό να στέλνει τέτοιου τύπου επιστολή. Πολύ απλά θεωρώ ότι ως νομικός που είστε, γνωρίζετε πως ΔΕΝ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ εναντίον μας.

  Θα κρατήσω μόνο την παρακάτω φράση από την επιστολή σας «…η ΑΕΚ απαιτεί σεβασμό διότι είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από νεοσυσταθέντες φορείς και μικροπολιτικά συμφέροντα».

  Σου επιστρέφω αυτή τη φράση «αγαπητέ» Πρόεδρε με το παρακάτω ερώτημα.

  ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, για ένα τμήμα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ως διοίκηση το έχεις ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ και ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ;

  ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, για ένα τμήμα που βιώνει παντελή εγκατάλειψη από την διοίκηση;

  ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, για ένα τμήμα που οι ενέργειες της επί των ημερών σου διοίκησης το οδήγησαν σε απόλυτη ανυποληψία;

  Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ. Εσύ με οδηγείς στο συμπέρασμα ότι η Νομικές σου ικανότητες είναι ίδιας αξίας με τις Διοικητικές σου.

  Δηλαδή ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *