Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

H Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ προσφέρει υγειονομικό υλικό στην Αστυνομία

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, πιστεύει βαθιά στην αξία της Αλληλεγγύης

0

Στην τρέχουσα δεινή συγκυρία, η παγκόσμια κοινότητα δοκιμάζεται από μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση με βαριές επιπτώσεις σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ η βοήθεια και η συμπαράσταση προς τον συνάνθρωπο αναδύονται εμφατικά και πέρα από την αναντίρρητη πρακτική σημασία τους λειτουργούν ως αντίδοτο στην ψυχολογική πίεση για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τη διατήρηση θετικής σκέψης.

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, πιστεύοντας βαθιά στην αξία της Αλληλεγγύης,συνεχίζει τις δράσεις της και στηρίζει κοινωνικές ή επαγγελματικές ομάδες που στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας βρίσκονται περισσότερο εκτεθειμένες στον κίνδυνο του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 28/4 το ΔΣ της Λέσχης, εκπροσωπούμενο από την Αντιπρόεδρο κα Χριστίνα Σούκερη και τον Ταμία κ. Βασίλη Παναγιωτόπουλο, προσέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας υγειονομικό υλικό αποτελούμενο από χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά διαλύματα.

Το υλικό παρέλαβε ο Διοικητής κ. Ηλίας Τσαγκάρης, ο οποίος εκτίμησε ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ και ευχαρίστησε ειλικρινά.

«Με τη σειρά μας ευχαριστούμε θερμά ολόκληρο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας για το σημαντικό έργο που επιτελεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα