Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Γρίφος η συνάντηση για το μέλλον του Πογιέτ

Εντός της ημέρας (ή το αργότερο αύριο) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Γκουστάβο Πογιέτ αναφορικά με την προοπτική της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και πέραν του καλοκαιριού

1

Εντός της ημέρας (ή το αργότερο αύριο) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Γκουστάβο Πογιέτ αναφορικά με την προοπτική της συνεργασίας του με την ΑΕΚ και πέραν του καλοκαιριού. Πρόκειται για ραντεβού που είχε δρομολογηθεί προτού προκύψει το χθεσινό ντροπιαστικό αποτέλεσμα, που αναμφίβολα βαραίνει τις εξελίξεις. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο πως η απόφαση για τον προπονητή που θα οδηγήσει την Ενωση τη νέα σεζόν δεν μπορεί να εξαρτάται από ένα αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό.

Η συνάντηση που θα γίνει θα αφορά κατά κύριο λόγο τις απαιτήσεις του Πογιέτ και των συνεργατών του. Να ανοίξουν χαρτιά και να γίνει σαφές ποιες είναι οι απαιτήσεις του Ουρουγουανού για τη συνέχεια. Ηδη, από τις επαφές που έχουν υπάρξει το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε ό,τι αφορά το μπάτζετ και τις μεταγραφικές κινήσεις με τον Πογιέτ να έχει εξασφαλίσει ελευθερία κινήσεων στον σχεδιασμό της ομάδας.

Στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται πως στοιχίζει η εκκρεμότητα με το μέλλον του Πογιέτ. Το κλίμα είναι θετικό, αλλά είναι φανερό για όσους κινούνται γύρω από την ομάδα, πως υπάρχει ακόμα κάποια διστακτικότητα εκατέρωθεν. Για την ΑΕΚ το θέμα προπονητή είναι ζωτικής σημασίας και ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον της, καθώς θα υπάρχει μια επένδυση πάνω στον τεχνικό που θα επιλεχθεί. Γι’ αυτό, η συνάντηση είναι γρίφος και είναι δύσκολο να προκύψει οριστικό αποτέλεσμα.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα