Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η γκέλα έφερε προβληματισμό

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στους Ενωσίτες η ισοπαλία στη Λάρισα, που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έφερε την ΑΕΚ στο -3 και -2 αντίστοιχα. Η άποψη σας μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης»

0

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στους Ενωσίτες η ισοπαλία στη Λάρισα, που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έφερε την ΑΕΚ στο -3 και -2 αντίστοιχα. Η άποψη σας μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης», δεν δείχνει αισιοδοξία. Είναι χαρακτηριστικό, πως το 34% όσων συμμετείχαν, έδειξε να πιστεύει πως εάν δεν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια, δεν μπορείς να έχεις τύχη για τίτλο.

Εξίσου ανήσυχο είναι και το 22%, που εκτιμά ό,τι δυστυχώς έπειτα από αυτήν την απώλεια, η ΑΕΚ είναι αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα. Ακόμα πιο απαισιόδοξο, το 17% των ψηφισάντων, που θεωρεί ό,τι το πρωτάθλημα τελείωσε και θα πάει σε Πειραιά ή Τούμπα.

Πάντως, υπάρχει ακόμα πίστη στο 14%, που εκτιμά ό,τι η ΑΕΚ χρειάζεται έτσι και αλλιώς υπερβάσεις, που πρέπει να κάνει σε Καραϊσκάκης και Τούμπα. Σε αυτήν την κατεύθυνση στράφηκε και ακόμα 13%, που πιστεύει ό,τι υπάρχουν πολλές αγωνιστικές και όλοι θα έχουν απώλειες.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα