Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Γιατί πάντα το έκανες εσύ; (VIDEO)

Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Ντέμης Νικολαϊδης. Απαντες, τεράστιοι σκόρερ με ιδιαίτερη προτίμηση στον Ολυμπιακό. Όταν έβλεπαν κόκκινα ερεθίζονταν και έδιναν μοναδικές παραστάσεις. Θα ήταν παράλειψη όμως, να μην προστεθεί ακόμα ένα όνομα. Εκείνου που δίκαια είχε παραδεχθεί μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ, πως πάντα εκείνος θα κάνει τη…δουλειά. Ο Χρήστος Κωστής

2

Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Ντέμης Νικολαϊδης. Απαντες, τεράστιοι σκόρερ με ιδιαίτερη προτίμηση στον Ολυμπιακό. Όταν έβλεπαν κόκκινα ερεθίζονταν και έδιναν μοναδικές παραστάσεις. Θα ήταν παράλειψη όμως, να μην προστεθεί ακόμα ένα όνομα. Εκείνου που δίκαια είχε παραδεχθεί μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ, πως πάντα εκείνος θα κάνει τη…δουλειά. Ο Χρήστος Κωστής, ο μεγάλος άσος του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος, έδωσε μία μέρα σαν σήμερα του 1995, τη δική του μεγάλη στιγμή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Είναι βέβαιο, πως εάν ο Κωστής δεν ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, θα είχε κάνει πράγματα και θαύματα στα ελληνικά γήπεδα. Αλλωστε, ήταν ένα «ελάφι», ένας «υδραυλικός», ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Μη λησμονεί κανείς, πως και την επόμενη σεζόν περιποιήθηκε δεόντως τον Ολυμπιακό όπου τον βρήκε. Ο Κωστής υπήρξε ένα φαινόμενο, που ήταν τυχεροί όσοι μπόρεσαν να τον απολαύσουν.

Εκείνο το βράδυ, το ματς ήταν όπως τα περισσότερα εκείνων των ετών. Η ΑΕΚ έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Ολυμπιακό και τον είχε βάλει στα καρέ του. Παρά τις δεκάδες ευκαιρίες όμως, η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ολυμπιακός βρήκε ανέλπιστο γκολ με μακρινό σουτ του Καλαντζή. Ωστόσο, στο φινάλε ο Μανωλάς πέταξε τη μπάλα μπροστά, ο Κωστής προκάλεσε πανικό στην άμυνα του Ολυμπιακού με την εικόνα του και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 

 

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα