Εμπλουτίζεται το «agiasofia.today» για να σας μεταφέρει LIVE την… Αγιά Σοφιά στο «σπίτι» σας!

Live ότι συμβαίνει στο γήπεδο της Ένωσης

Η ανέγερση της Αγιά Σοφιάς συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με τον κόσμο να μπορεί να βλέπει ζωντανά τις εργασίες στα Ιερά χώματα μέσω του www.agiasofia.today.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Το νέο σπίτι της ΑΕΚ μεγαλώνει συνεχώς. Η αλάνα που για χρόνια έμενε «βουβή», είναι πλέον ένα εργοτάξιο γεμάτο ζωή όπου μέρα με τη μέρα διαμορφώνεται το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά». Το όνειρο χιλιάδων Ενωσιτών!

Ολα όσα συμβαίνουν εκεί που χτυπάει ξανά η καρδιά της ΑΕΚ, μπορούμε να τα παρακολουθούμε καθημερινά. Ολοι μας. Ακόμα κι αυτοί που ζουν στην άλλη άκρη της Γης! Το website της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ» www.agiasofia.today είναι εδώ για να μεταδίδει ζωντανά την εικόνα των έργων με 24ωρη κάλυψη μέσω δύο webcam, αλλά και να σας μεταφέρει λεπτομέρειες με καθημερινή ειδησεογραφία και βίντεο από την εξέλιξη του έργου και το τι συμβαίνει μέσα αλλά και έξω από το εργοτάξιο.

Μπείτε από τώρα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ μέσω του www.agiasofia.todayκαι ζήστε τη «γέννηση» του νέου μας γηπέδου λεπτό και προς λεπτό και πόντο πόντο!

One comment

  1. Ευαγγελος μοσχος

    Συγχαρητήρια και περιμένω με αγωνία το γήπεδο μας.χρόνια πολλά και Χριστός ανεστη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *