«Αγιά Σοφιά»: Ξεκίνησε η συνάρμολόγηση των πύργων για το στέγαστρο! (ΦΩΤΟ)

Η πιο εντυπωσιακή φάση της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Παρά τα συνεχόμενα εμπόδια του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, τα τείχη της «Αγιά Σοφιάς» ορθώνονται!

Το σπίτι της ΑΕΚ έχει αποκτήσει πλέον εντυπωσιακή μορφή και το όνειρο των απανταχού φιλάθλων της «Ένωσης» γίνεται πραγματικότητα στα Ιερά χώματα.

Τα έργα δε σταματούν ποτέ και πλέον έχουμε μπει στην πιο εντυπωσιακή φάση της κατασκευής του νέου γηπέδου και αφορά φυσικά το στέγαστρο! Έχει γίνει ο απαραίτητος καθαρισμός στο βόρειο πέταλο του γηπέδου, προκειμένου να εγκατασταθούν οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρείας Cimolai, που έχει αναλάβει το στέγαστρο της «Αγιά Σοφιάς».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε φωτογραφίες από τους πύργους που θα στηριχθεί προσωρινά το στέγαστρο και σχολίασε: «Η συναρμολόγηση των πύργων, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί προσωρινά το στέγαστρο της Αγιάς Σοφιάς μέχρι την αιώρησή του από τους τέσσερις πυλώνες, έχει ήδη ξεκινήσει. Η πιο εντυπωσιακή φάση της κατασκευής του σπιτιού μας βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη»!

Αξίζει να σημειωθεί, πως  αύριο στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας είναι προγραμματισμένη σύσκεψη με παρουσία των εκπροσώπων της ιταλικής εταιρείας, Cimolai για να γίνει το αναλυτικό πλάνο με τα επόμενα βήματα και την συναρμολόγηση των κομματιών του στεγάστρου που σιγά σιγά θα έρχονται από Ιταλία.

 

Δείτε επίσης

Ο Τεμόν ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον άθλο του: Έφτασε στην «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)

Ολοκλήρωσε τον άθλο του ο υπερμαραθωνοδρόμος της ΑΕΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *