Κατά της χρηματοδότησης των γηπέδων ΑΕΚ και ΠΑΟ τρεις αντιπεριφερειάρχες

Tη διαφωνία τους με τις δαπάνες του προϋπολογισμού, που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση γηπέδων ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΠΑΟ) εξέφρασαν τα στελέχη της Διοίκησης Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Γαβρίλης, (αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς) Αγγέλικα Σαπουνά (αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών) Παναγιώτης Αθανασιάδης, (αντιπεριφερειάρχης Πληροφορικής) και Δημήτρης Δημάκος, (Περιφερειακός Σύμβουλος).

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Καταρχήν, οι δαπάνες του προϋπολογισμού οφείλουν να έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα και να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Δεύτερον δεν συμφωνούμε οι πόροι της Αυτοδιοίκησης να κατευθύνονται στη χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ που όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων, όπως προσχηματικά επικαλούνται, αλλά μάλλον τα χρησιμοποιούν ως παρένθετα πρόσωπα.

Τρίτον, ως διοίκηση οφείλουμε να διασφαλίζουμε ενιαίους κανόνες στον χωροταξικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό, που όχι μόνο δε θα προσαρμόζουν τη ζωή των πόλεων στον σχεδιασμό των γηπέδων αλλά θα υπηρετούν το ακριβώς αντίθετο».

Τα τέσσερα στελέχη, ψήφισαν εχθές στο σύνολο του τον προϋπολογισμό του 2018 της Περιφέρειας Αττικής, εκφράζοντας εν τούτοις την αντίθεση τους, στο συγκεκριμένο ζήτημα, αντίθεση η οποία είναι γνωστή και εκπεφρασμένη ήδη από την έναρξη της θητείας της Περιφερειακής Αρχής, τον Σεπτέμβριο του 2014.

2 Σχόλια

 1. στα απαυτα μας ….
  ο προυπολογισμος και η δεσμευση του ποσου απο την περιφερεια εχουν ηδη γινει…
  τι λεει ο καθε καημενος, ποσως μας ενδιαφερει!
  αααα και κατι αλλο!
  ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!
  μερικοι που μας μαυρισαν την ψυχη, ωρα να πανε σπιτια τους και να γυρισουν εκει που ανηκουν…ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ!

 2. στα φρυδια μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *