Η ΑΕΚ καλεί τον Εισαγγελέα για τον Δήμο: «Πότε επιτέλους θα λάβει τέλος το έγκλημα στο άλσος;»

Ανακοίνωση της ΑΕΚ κατά του Δήμου και καταγγελίες σε Εισαγγελέα, Αστυνομία και Αρχές

Την ώρα που στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρά με γοργούς ρυθμούς το μεγαλύτερο έργο πνοής για την περιοχή, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να… αγνοεί νόμους και προστασία πολιτών και άλσους.

Mάλιστα, η ΑΕΚ επανέρχεται δυναμικά στο ζήτημα της αποχώρησης της επικίνδυνης για όλους, εγκατάστασης με τα σκουπιδιάρικα πέριξ του οικοπέδου της Ενωσης και εντός του άλσους, ενώ βρισκόμαστε σε αντιπυρική περίοδο.

Για αυτό και η ΑΕΚ καταγγέλλει ξανά επίσημα το Δήμο Νέας Φιλαδέλφεια και καλεί τον Εισαγγελέα να επέμβει άμεσα, την ώρα που η επικίνδυνη εγκατάσταση (γίνεται αποκομιδή σκουπιδιών χωρίς άδεια!) εμποδίζει το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου και την πυρασφάλεια του άλσους.

Μάλιστα, η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 έχει ζητήσει δύο φορές επίσημα συνάντηση με τον Δήμο για το θέμα από τον περασμένο Δεκέμβριο, με τον Δήμο να την αγνοεί και να μην έχει απαντήσει καν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους.

Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια!

Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα!

Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει!

Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο!

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015.

Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί.

Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση.

Τέλος τα ψέματα! Εφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *