Ενταση και διακοπή στην Περιφέρεια Αττικής -Δεν συζητήθηκε η ΜΠΕ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Διεκόπη η συνεδρίαση

Η ΜΠΕ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν θέμα συζήτησης στην Περιφέρεια Αττικής.

Νωρίτερα, υπήρξε ένταση λόγω μιας υπόθεσης με τον ΧΥΤΑ στον Μαραθώνα που ήθελαν να συζητηθεί πρώτο και έτσι διεκόπη η συνεδρίαση και δεν συζητήθηκε το θέμα για την «Αγιά Σοφιά».

Για σήμερα ήταν επίσης προγραμματισμένη η συζήτηση για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Σε κάποιο σημείο προκλήθηκε αναίτια ένταση μεταξύ κατοίκων και οπαδών της ΑΕΚ, σχετικά με το ποιο ζήτημα πρέπει να συζητηθεί σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν και πάλι με αποτέλεσμα οπαδοί της ΑΕΚ και κάτοικοι του Γραμματικού να έρθουν στα χέρια και να προκληθούν συμπλοκές.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατηγόρησαν τους συμβούλους ότι καθυστερούν δολίως την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την πλευρά της Ένωσης υπήρξε πολυπληθής εκπροσώπηση, καθώς στην Περιφέρεια βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, αντιπροσωπία των παλαιμάχων (μεταξύ αυτών οι Μαύρος, Σεραφείδης, Καραφέσκος, Γεωργαμλής), αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος Άρσης Βαρών της ΑΕΚ (και πρόεδρος του προσφυγικού συλλόγου Ρίζες) Νίκος Καραμπουρνιώτης.

Ωστόσο, οι περισσότεροι αποχώρησαν από την αίθουσα όταν ξεκίνησε η έντονη διαμαρτυρία των κατοίκων. Πλέον απομένει να φανεί πότε θα οριστεί νέα συνεδρίαση, για να συζητηθούν τα θέματα που ήταν στη σημερινή ημερήσια διάταξη.

Πηγή: zougla

One comment

  1. Ποιοι είναι αυτοί οι – σύμβουλοι που δημιουργούν πρόβλημα??
    βγάλτε ονόματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *