Δούρου: «Στόχος να τελειώσει η υπογειοποίηση παράλληλα με το γήπεδο»

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μίλησε για το έργο της υπογειοποίησης στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς»

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, λίγες μέρες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού για την υπογειοποίησης στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στους χρόνους εκτέλεσης του έργου.

Η Δούρου μιλώντας στην κάμερα της Nova, αφού τόνισε πως πλέον έχει ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο, έθεσε ως στόχο να τελειώσει αυτό το έργο, παράλληλα με την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

«Υπάρχουν καλά νέα. Το τελευταίο εμπόδιο για την έγκριση της μελέτης της υπογειοποίησης το ξεπεράσαμε και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και τον χρόνο για την υλοποίηση της υπογειοποίησης που θα βοηθήσει και το κυκλοφορικό για τον ίδιο τον Δήμο και θα προλάβουμε και τους χρόνους σε σχέση με τους χρόνους που ακολουθεί η ανέγερση του ίδιου του γηπέδου.

Βεβαίως, λυπάμαι πάρα πολύ που ο τρόπος που λειτουργούν οι δημόσιοι φορείς δεν έχει τους χρόνους του ιδιωτικού τομέα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πάντα ο ιδιωτικός τομέας λειτουργεί εξαιρετικά. Δυστυχώς είχαμε έναν ιδιωτικό τομέα στην πατρίδα μας που συνέβαλε και αυτός στην κρίση χρέους και έκανε αφαίμαξη των δημοσίων ποσών.

Αλλά όπως και να έχει ως δημόσιο έργο είχε άλλους ρυθμούς που τάισε την καχυποψία των συμπολιτών μας οπαδών της ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι η σημερινή διοίκηση έχει δώσει εχέγγυα σε σχέση με προηγούμενες, ότι δεν αντιμετώπισε τους οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας ως εκλογικούς ψηφοφόρους για να τους τάζει και να μην κάνει. Το είπαμε, το κάνουμε. Ο στόχος πρέπει να είναι η υπογειοποίηση να τελειώσει παράλληλα με το γήπεδο».

Δείτε επίσης

Μια νέα ημέρα ξημερώνει για την «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)

Δείτε ένα πολύ όμορφο βίντεο από το "στολίδι" της ΑΕΚ

2 Σχόλια

  1. Ξεπεραστηκε το τελευταιο εμποδιο..τρεχουμε να προλαβουμε τους ρυθμους του Ιδ.τομεα?
    Μα πως, αφου χιλιοδιαβασαμε οτι εσεις βαζετ τα εμποδια..Κατσε να δεις ποιος το πε…δε θυμαμαι..καποιος..
    Σαν κανενας δηλαδη..

  2. Δεν κατάλαβα το αυτονόητο έχει γίνει στόχος ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *