«Αγια-Σοφιά» με χρονοδιάγραμμα την άνοιξη του 2019!

Για ποιο λόγο στην ΑΕΚ εκφράζουν την αισιοδοξία πως τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου μπορούν να ολοκληρωθούν, νωρίτερα και από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί

Παρά τις προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν προβλήματα στην ΑΕΚ γύρω από την κατασκευή του γηπέδου, τα έργα όχι μόνο συνεχίζονται κανονικά αλλά μπαίνουν άμεσα και στη δεύτερη φάση τους. Οι εργασίες αντιστήριξης και οι εκσκαφές έχουν προχωρήσει πολύ, σε σημείο μάλιστα που πλέον να μιλάμε ακόμα για ένα διάστημα κοντά στον έναν μήνα, προκειμένου να φτάσουν στο τέλος τους. Με την ΑΕΚ να πατάει για τα καλά το… γκάζι, ώστε ακόμα και πριν το τέλος του έτους, να βάλει τα θεμέλια του νέου της γηπέδου. Περνώντας πλέον στην διαδικασία της κατασκευής.

Ήδη όπως έχετε διαβάσει από το enwsi.gr το ενδιαφέρον από κατασκευαστικές εταιρίες είναι έντονο, με την ΑΕΚ να έχει παραδώσει στους ενδιαφερόμενους τον πλήρη φάκελο, με το χρονοδιάγραμμα και τις απαιτήσεις του έργου. Με την όλη διαδικασία να έχει τεθεί ουσιαστικά ήδη σε εξέλιξη και να αποτελεί μία από τις ενδείξεις, για τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάτι που επισημάνθηκε και στη σύσκεψη κορυφής που έγινε την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ, υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Παρουσία του πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρη Ανδριόπουλου, του Γενικού Διευθυντή της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., Νίκου Στράτου, του μηχανικού Πάνου Παναγιωτίδη, άλλων στελεχών της DIMAND, καθώς και στελεχών της ΠΑΕ. Εκεί, αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και τα βήματα που ακολουθούν, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις αλλά και αυτές που… αναμένονται, να κάνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αισιοδοξούν πως τα έργα είναι πιθανό να ολοκληρωθούν, ακόμα και πριν το προγραμματισμένο! Που θυμίζουμε πως είναι το καλοκαίρι του 2019. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν πως εφόσον οι ρυθμοί παραμείνουν οι ίδιοι, είναι πιθανό να φτάσουμε στο τέλος των εργασιών αρκετά νωρίτερα. Ίσως, μάλιστα, και στην άνοιξη του ίδιου έτους!

2 Σχόλια

  1. Αντε να δούμε !

    • Γιωργος 66

      Να δηλωθει επομένως για τα Ευρωπαικά μας παιχνιδια την ανοιξη του 2019 και η Σοφιά.
      Οπως φυσικα και στο πρωταθλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *