Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

FIFA: Ζητά να μην τιμωρηθούν οι παίκτες που απέδωσαν φόρο τιμής στον Τζορτζ Φλόιντ

Πολύ δυνατή κίνηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία

0

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, στους οποίους ενδέχεται να επιβληθεί τιμωρία λόγω του πανηγυρισμού με μήνυμα για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στέκεται η FIFA.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να διευθετηθεί όσο το δυνατόν πιο… ανώδυνα το θέμα που προέκυψε αντιλαμβανόμενη και την ανάγκη των παικτών να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο τα συναισθήματά τους.

«Η FIFA προωθεί ενέργειες κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού, είναι υπέρμαχος της προσπάθειας εξάλειψης του φαινομένου και αντιλαμβάνεται απόλυτα όσα έχουν συμβεί και την επίδραση αυτών στους ποδοσφαιριστές, μετά και την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η ισχύ των κανονισμών και η επιβολή των προβλεπομένων έγκειται στην δικαιοδοσία κάθε Ομοσπονδίας, ωστόσο, θα ήταν σωστό να πρυτανεύσει η λογική και να ληφθούν υπόψιν με τον σωστό τρόπο τα τεκταινόμενα…» τονίζει σε μήνυμά της η FIFA.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα