Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

H FIFA θέλει Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζο στη Νιόν!

Σκοπός της συνάντησης θα είναι να περάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα με μια συμφωνία κυρίων

4

Οι διεθνείς ομοσπονδίες θέλουν συνάντηση με Δημήτρη Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μια μεγάλη συνάντηση είναι στα… σκαριά. Οι FIFA/UEFA αποφάσισαν να καλέσουν σε συνάντηση μετά τις γιορτές και επί ελβετικού εδάφους, τους ιδιοκτήτες ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Με αφορμή το γεγονός ότι στις 31 Ιουλίου αποχωρεί η διεθνής επιτροπεία από την χώρα μας, σκοπός της συνάντησης θα είναι να περάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα με μια συμφωνία κυρίων. Να προκύψει δηλαδή μια συναίνεση μεταξύ των 4 μεγάλων ΠΑΕ της χώρας και με βάση τη συναίνεση αυτή, αρχικά να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ και εν συνεχεία το ποδόσφαιρο να πορευτεί χωρίς την παρουσία των διεθνών συνομοσπονδιών στη χώρα μας.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι για την UEFA/FIFA κομβικά και μεταξύ άλλων έχουν να κάνουν με τις εκλογές της ΕΠΟ, τους αρχιδιαιτητές αλλά και τη στοχοποίηση Ελλήνων διαιτητών από τους παράγοντες των ομάδων. Στόχος των στελεχών των UEFA/FIFA είναι να συμφωνήσουν στα βασικά ζητήματα και οι τέσσερις και φυσικά να τα δουν στην πράξη και εν συνεχεία οι ξένοι αξιωματούχοι θα εγγυηθούν για την ομαλότητα στις εκλογές αλλά και ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Τρόπον τινά δηλαδή, να αφήσουν τα πράγματα «τακτοποιημένα» και με μια μεγάλη συναίνεση μεταξύ Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη!

Οι ξένοι αξιωματούχοι ζήτησαν να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2020, αλλά Ιούνιο – Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, προκειμένου να τις επιτηρήσουν οι ίδιοι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα του παρελθόντος. Σκοπός των ανθρώπων των UEFA/FIFA είναι να έχει υπάρξει νέα διοίκηση και να έχουν οριστεί νέοι ξένοι αρχιδιαιτητές έως τις 31 Ιουλίου 2020, όταν και είναι προγραμματισμένο να λήξει η επιτήρηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα