Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Εξτρέμ και…γρήγορα

Το…πόρισμα της «Ενωσίτικης κάλπης» για τις μεταγραφές είναι ξεκάθαρο

0

Είναι σαφές εδώ και καιρό, πως η ΑΕΚ ψάχνεται έντονα στο μεταγραφικό τομέα. Ο Ιλια Ιβιτς και οι συνεργάτες του αναζητούν λύσεις για κάθε θέση. Ωστόσο, είναι γεγονός πως εάν δεν υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις σε ό,τι αφορά τους παίκτες που είναι δανεικοί ή φτάνουν σε λύση συμβολαίων, η προτεραιότητα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ αφορά την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Σημαντικό, πως και από τις δικές σας ψήφους, αυτή κρίθηκε ως η μεγαλύτερη αναγκαιότητα της ομάδας.

Με ποσοστό σχεδόν απόλυτης πλειοψηφίας, αφού έφτασε στο 47% κρίνατε τη θέση του ακραίου επιθετικού ως βασική μεταγραφική ανάγκη της ΑΕΚ. Δεύτερη επιλογή σας υπήρξε η θέση του στόπερ, με το διόλου ευκαταφρόνητο 25%, μολονότι φαίνεται αρκετά πιθανό – εάν βρεθεί λύση με τον Βράνιες – η Ενωση να διατηρήσει το υπάρχον υλικό. Με 14% ακολούθησε η αναγκαιότητα απόκτησης ακραίου αμυντικού, ενώ ακολούθησαν σέντερ φορ (με 3%) και τερματοφύλακας (με 2%).

 

Σε ποια θέση πιστεύετε πως χρειάζεται μεγαλύτερη ενίσχυση η ΑΕΚ;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα