Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Εξασφαλισμένη άμεσα η ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΚ έπειτα από την αδειοδότηση

Οι εποχές που η ΑΕΚ αγωνιούσε με τους διάφορους γραφικούς παράγοντες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης ή το σφράγισμα των εισιτηρίων, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Όπως φάνηκε

1

arkadi-dedes-patkas-αρκαδη-δεδες-πατκαςΟι εποχές που η ΑΕΚ αγωνιούσε με τους διάφορους γραφικούς παράγοντες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης ή το σφράγισμα των εισιτηρίων, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Όπως φάνηκε από την – τυπική ουσιαστικά – εξέταση του φακέλου της από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ, η Ενωση δεν έχει πλέον κανένα ζήτημα. Όπως αποκαλύπτει το enwsi.gr μάλιστα, είναι εξασφαλισμένη και η ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας.

Επί μήνες η ΑΕΚ ταλανίστηκε από τη σπέκουλα για τα χρόνια που θα έπρεπε να μείνει εκτός Ευρώπης, τις κυρώσεις από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ και άλλες απίθανες ιστορίες. Η πραγματικότητα είναι πως η Ενωση με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε έγκαιρα και έγκυρα να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και να ανοίξει διάπλατα την πόρτα της για τα επόμενα χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως εάν η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση που της στέρησαν στον προημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και έφτανε ως την κατάκτηση του τροπαίου, θα έπαιζε Ευρώπη από του χρόνου. Όλα είχαν κλείσει από τις αρχές του χρόνου, έπειτα από ταξίδι που πραγματοποίησαν οι Αλέξης Δέδες και Αγγελική Αρκάδη στην έδρα της ΟΥΕΦΑ και έπεισαν για τη νέα τάξη πραγμάτων της Ενωσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα