Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Αλαφούζος

Πρόκειται για ένα σενάριο που το συζητά με τους συνεργάτες το

0

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να παρουσιάσει ο ίδιος τον νέο τεχνικό διευθυντή και τον νέο επικεφαλής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ενεργά.

Σύμφωνα με την «Live Sport», ο Γιάννης Αλαφούζος που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του το τελευταίο διάστημα με σημαντικές αποφάσεις, μελετά το ενδεχόμενο να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε εκδήλωση που φορά την ομάδα, μετά τον Δεκέμβριο του 2016 που παρουσιάσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Έκτοτε ο Αλαφούζος απείχε από κάθε δρώμενο που αφορούσε την ομάδα και άφηνε τους συνεργάτες του να ασχοληθούν. Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην κοινή παρουσίαση του Τσάβι Ρόκα και του Βαγγέλη Σάμιου. Ο Αλαφούζος πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Πρόκειται για ένα σενάριο που το συζητά με τους συνεργάτες του, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα