Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Ετοιμο το «πακέτο» της χρηματοδότησης που απαιτείται για την κατασκευή του νέου γηπέδου

Με το κύρος της παρουσίας οικονομικών κολοσσών στο πλευρό του, τη δυναμική που προσφέρει η έντονη παρουσία των φίλων της ΑΕΚ και βέβαια τη δική του συνδρομή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει τα χρήματα για την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο

18

gipedo11Για να προχωρήσει κάποιος οργανισμός στην κατασκευή ενός γηπέδου, απαιτούνται τέσσερις βασικοί άξονες: ο χώρος (η ΑΕΚ έχει το ιδιόκτητο οικόπεδο της), η βούληση (που δεδομένα υπάρχει), η νομοθετική φόρμουλα (που θα εξασφαλιστεί τις επόμενες ημέρες) και βέβαια τα χρήματα. Το πλέον καυτό ζήτημα στις μέρες μας, που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εξασφαλίσει τα χρήματα που θα ανάψουν το «πράσινο φως» για την άμεση έναρξη των εργασιών.

Ο Μελισσανίδης έχει καταφέρει σε αυτήν την προσπάθεια να έχει συμπαραστάτες οικονομικούς κολοσσούς της χώρας. Ο Πέτρος Παππάς, ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Γιώργος Δαλακούρας και πολλοί ακόμα έχουν ανακοινώσει την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Βέβαια, ανάλογης σημασίας είναι και η δυναμική που προσφέρουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Όπως έχετε ενημερωθεί, ήδη οι μέτοχοι της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» έχουν υπερβεί τις 11.500 και αυτό συμβάλει πολύ σε χρήμα και δύναμη.

Βέβαια, ο πρώτος που έκανε την αρχή είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει καταστήσει σαφές πως θα συμμετάσχει με ποσό που ενδεχομένως και θα υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ. Και μόλις ξεκινήσουν τα έργα, ο «τίγρης» ετοιμάζει νέα εξόρμηση προς εύπορους οικονομικά Ενωσίτες, αλλά και άνοιγμα προς τον κόσμο, ώστε να συγκεντρώσει ακόμα υψηλότερο ποσό από τα 80 εκατ. ευρώ του συνολικού πρότζεκτ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα