Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Εθελοντικές εργασίες για τους παίκτες της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτες της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας, Αλέξης Αλβανός, Ηλίας Κότσιρας, Μάρκος Οικονόμου, Τάσος Παπαδιονυσίου και Φάνης Τσαούσης έκαναν εθελοντικές εργασίες στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων, καθώς την άλλη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί εκεί συναυλία.

0

1Οι παίκτες της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας, Αλέξης Αλβανός, Ηλίας Κότσιρας, Μάρκος Οικονόμου, Τάσος Παπαδιονυσίου και Φάνης Τσαούσης έκαναν εθελοντικές εργασίες στο Ολυμπιακό κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων, καθώς την άλλη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί εκεί συναυλία. Οι αθλητές της Ένωσης υπό την επίβλεψη του Κώστα Σταματιάδη μάζεψαν το τάραφλεξ και έφτιαξαν τα καθίσματα που έσπασαν στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” και τον Διομήδη Άργους. Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τις εργασίες με τον καλύτερο τρόπο, με μπόλικο γέλιο και πειράγματα.

2 3 4 6 7 8 9

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα