Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Έρχεται εκτροπή κυκλοφορίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δεν αποκλείεται και εντός των επόμενων 24ωρων να ξεκινήσουν οι εργασίες

19

Από το Enwsi.gr ενημερωθήκατε πρόσφατα πως η INTRAKAT έχει ολοκληρώσει τις μελέτες και τις μετρήσεις στα πέριξ της «Αγιά Σοφιάς», οι οποίες αφορούν το μεγάλο έργο της Υπογειοποίησης.

Πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση προκειμένου μέσου των Δήμων της Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας και της Νέας Ιωνίας, πάντα σε άμεση συνεργασία με την Τροχαία, να γίνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται προκειμένου να γίνει η εκτροπή της κυκλοφορίας από τις οδούς Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών σε άλλες οδούς, ούτως ώστε μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου να ξεκινήσουν τα έργα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα είναι έτοιμα και από το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας έλεγαν πως όλες οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και δεν αποκλείεται και εντός των επόμενων 24ωρων, ή στη χειρότερη των περιπτώσεων την επόμενη εβδομάδα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει θα χρειαστεί να περάσει μία δοκιμαστική περίοδος 20 ημερών, για να δοκιμαστεί η εκτροπή της κυκλοφορίας και αν δεν υπάρξουν σοβαρά προβλήματα, τότε θα «ανάψει» το πράσινο φως για την έναρξη του έργου.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα