Ξεχώρισαν στη Μάλτα Μιχάλης και Αργύρης Κιάφας

Οι δύο αθλητές της ΑΕΚ κατέκτησαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στο διεθνές μίτινγκ στίβου στη Μάλτα στα 110μ με εμπόδια

Τις πολύ καλές εμφανίσεις τους συνέχισαν οι δύο αθλητές της ΑΕΚ, Μιχάλης και Αργύρης Κιάφας που πήραν μέρος στο Διεθνές Meeting της Μάλτας. Ο Μιχάλης βγήκε 1ος εγώ και ο Αργύρης 3ος στα 110μ με Εμπόδια. Αν και βρέθηκαν στο βάθρο ο δυνατός άνεμος δεν τους επέτρεψε να βελτιώσουν κι άλλο τις επιδόσεις τους μένοντας στο 15.40 και 15.82 αντίστοιχα. Παρόλα αυτά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια δυνατή διοργάνωση και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους. Αμφότεροι επέστρεψαν χθες κιόλας από τη Μάλτα για να συμμετάσχουν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά με στόχο να βοηθήσουν βαθμολογικά την ΑΕΚ!

Εκτός από τους παραπάνω η «Ένωση» θα κατέβει στο πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα με πολυπληθή αποστολή, η οποία αποτελείται από 15 άνδρες και 12 γυναίκες στοχεύοντας σε μετάλλια, σημαντικούς βαθμούς και προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανδρική ομάδα αποτελείται από τους: Καψή Νικόλαο, Κιάφα Μιχαήλ, Κιάφα Αργύρη, Γράψα Γεώργιο, Βενέτη-ΜασάλιΆγγελο, Μαυρίδη Αντώνιο, Τσόη Χρήστο, Θανασόυλα Παναγιώτη, Κουτσίκα Δημήτριο, Προδρομίδη Κυπριανό-Ιάσωνα, Καραβίδα Γεώργιο, Παπασπύρου Δημήτριο, Τάντουλο Παναγιώτη, Κωστάκη Χριστόδουλο, Τάντουλο Λεωνίδα.

Η γυναικεία ομάδα αποτελείται από τις: Γράβαλου Αντριάννα, Κεφαλά Κωνσταντίνα, Σαπουντζόγλου Κατερίνα, Νάπα Ευτυχία, Νταβώνη Ελευθερία, Λυμπέρη Μελιτίνη, Βασσάλου Σταυρούλα, Λαμπρογιώργου Πολυξένη, Μακρόγλου Χριστίνα, Κακέπη Αικατερίνη, Τάσση Αγγελίνα, Πάτσιου Άρτεμη.

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: Συνέχεια με Ομόνοια και Καλλιθέα

Η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ μετά τις νίκες της προηγούμενης αγωνιστικής δίνει αύριο (25/05) …