Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Το “ευχαριστώ” της ΑΕΚ στο κατάστημα ποδηλάτων cyclist.gr

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ποδηλατικού τμήματος της “Ένωσης” στο cyclist.gr

0 0

Οι “κιτρινόμαυροι” ποδηλάτες ευχαρίστησαν μέσω ανακοίνωσης τους το κατάστημα ποδηλάτων cyclist.gr (Αθήνα Λ. Μεσογείων 298, Χολαργός, τηλ. 2106545022) για την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει στο τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΕΚ ευχαριστεί το κατάστημα ποδηλάτων cyclist.gr (Αθήνα Λ. Μεσογείων 298, Χολαργός, τηλ. 2106545022) και τον κ. Τάκη Ξουρή για την πολύτιμη βοήθεια τους προς το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου, καθώς και το τεχνικό τμήμα του καταστήματος για το σέρβις.

Συγκεκριμένα, τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν διαθέσει δύο εξαιρετικά αμερικανικά ποδήλατα μάρκας TREK για τον Πρωταθλητή Χάρη Καστραντά (δρόμου και χρονομέτρου), ένα στον αθλητή της κατηγορίας Παίδων Χρήστο Κείο (δρόμου) και ένα στον προπονητή μας Παναγιώτη Σκυλοδήμου (δρόμου).

Παράλληλα, ετοιμάζονται άλλα δύο ποδήλατα κατηγορίας δρόμου για να παραδοθούν εντός του μηνός Μαΐου στα παιδιά της Ακαδημίας.

Το κατάστημα cyclist.gr και ο κ. Ξουρής βρίσκονται στο πλευρό των Πρωταθλητών μας και στέκονται αρωγοί στην αναγέννηση του ιστορικού ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ”.

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα