Θερμή υποδοχή για τους Παίδες του Χάντμπολ της ΑΕΚ στη Γερμανία! (ΦΩΤΟ)

Πανέμορφες «κιτρινόμαυρες» στιγμές στη Γερμανία

Η ομάδα Παίδων του χάντμπολ της ΑΕΚ βρίσκεται από χθες (21/04) στη Γερμανία για φιλικούς αγώνες και όχι μόνο!

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην Γερμανία, η “κιτρινόμαυρη” αποστολή έλαβε πρόσκληση σε γιορτή στο Λούντεσναιτ από τον θρακιώτικο και τον ποντιακό σύλλογο της περιοχής, τον αντιδήμαρχο και το Σύλλογο Φίλων ΑΕΚ Γερμανίας.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν απίστευτα συγκινητικές με τους ομογενείς να εκφράζουν την αγάπη τους προς όλο το Σύλλογο της ΑΕΚ, χωρίς να ξεχωρίζουν άθλημα ή επίπεδο. Οι τοπικοί σύλλογοι τίμησαν τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι με τη σειρά τους πρόσφεραν αναμνηστικά και ευχαρίστησαν για την εντυπωσιακή υποδοχή.

Εν συνεχεία, σύσσωμη αποστολή του “Δικεφάλου” επισκέφθηκε τον τοπικό ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου έτυχε θερμότατης υποδοχής από τον ιερέα του ναού, που είναι φίλος της ΑΕΚ.

Ο παπάς της ενορίας, αφού καλωσόρισε και ξενάγησε τους μικρούς μας αθλητές στον ιερό ναό, κέρασε καφέ σε όλους και μίλησε γεμάτος συγκίνηση για το τι σημαίνει η ΑΕΚ για όλους όσους βρίσκονται μακριά. Με τη σειρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρέδωσαν αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτη Παπασταμάτη, αλλά και ένα βιβλίο για την Αγία Σοφία.

Δείτε επίσης

Επέστρεψαν στις πισίνες τα τμήματα πόλο της ΑΕΚ

Στις πισίνες επέστρεψαν τα τμήματα πόλο Ανδρών και Γυναικών της ΑΕΚ μετά την αναγκαστική καραντίνα …