Θέλει να «σαρώσει» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Ο «Δικέφαλος» κατεβαίνει με όλα του «όπλα» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας

Οι Έφηβοι και οι Νεάνιδες του τμήματος ξιφασκίας της ΑΕΚ, θέλουν να διεκδικήσουν τους τίτλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία της περασμένης χρονιάς, αλλά και να αποκτήσουν ακόμα περισσότερα μετάλλια το 2019. Πρώτος στόχος είναι η διοργάνωση του Σαββατοκύριακου 12-13 Ιανουαρίου.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους: Βιδάλη Απόστολο, Αληφραγκή Μιχάλη, Καραγιώργο Κωνσταντίνο, Μαυρικάκη Αθηναΐδα, Βλάχου Φαίη, Γαζεπίδη Μαριλένα και Θεοδόση Βασιλική.

To πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σπάθης Εφήβων-Νεανίδων, περιλαμβάνει ατομικά αγωνίσματα το Σάββατο (12/01) και ομαδικά την Κυριακή (13/01). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ.

O προπονητής, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: «Οι αθλητές μου έχουν δουλέψει πολύ σκληρά από το Σεπτέμβριο και είναι έτοιμοι να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους τον καλύτερο τους εαυτό και να διατηρήσουν την παράδοση που μας θέλει τα τελευταία 4-5 χρόνια, πρωταθλητές σε εφήβους και νεάνιδες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε μερικούς ακόμα τίτλους αυτό το Σαββατοκύριακο».

Δείτε επίσης

Ντέλετιτς: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε για το αποψινό ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο