Πιάνει δουλειά η ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Η ανδρική ομάδα πόλο της Ένωσης ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της

Πιάνει δουλειά η ομάδα πόλο της ΑΕΚ, η οποία ξεκινά την προετοιμασία της για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2!  Σήμερα (11/09, 14:00) είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη πρώτη προπόνηση της  Ένωσης που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ και το “παρών” θα δώσουν οι: Βασίλης Δαβίλλας, Νίκος Γρηγοριάδης, Λουκάς Λύκαρης, Χριστόφορος Δερμιτζάκης, Πέτρος-Στέφανος Σάντα, Γιώργος Κουρμελές, Άγγελος Αγγελίδης, Άρης Μαυρωτάς, Αντώνης Γιαννούρης, Νίκος Στελλάτος, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Καψοκόλης, Κωνσταντίνος Μυλωνάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος και Γιώργος Χατζηδάκης.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την «πρώτη» της ομάδας πόλο της Ένωσης:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι σήμερα (11/09) στις 14:00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο, με την καθιερωμένη πρώτη προπόνηση που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ.

Στην πρώτη προπόνηση το “παρών” θα δώσουν οι: Βασίλης Δαβίλλας, Νίκος Γρηγοριάδης, Λουκάς Λύκαρης, Χριστόφορος Δερμιτζάκης, Πέτρος-Στέφανος Σάντα, Γιώργος Κουρμελές, Άγγελος Αγγελίδης, Άρης Μαυρωτάς, Αντώνης Γιαννούρης, Νίκος Στελλάτος, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Καψοκόλης, Κωνσταντίνος Μυλωνάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος και Γιώργος Χατζηδάκης.

Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Δάνδολου “ριχνονται” στις πισίνες για το απαιτητικό Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και αναμένουν και τη φετινή σεζόν τη στήριξη του κόσμου.

Δείτε επίσης

Υπέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2 η ΑΕΚ! (VIDEO)

Η αντρική ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ συνεχίζει να είναι αήττητη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *