Ντέλετιτς: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε για το αποψινό ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο

Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε στο Novasports.gr για την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και αναφέρθηκε στο κακό σερί, την πεσμένη ψυχολογία, ενώ έκανε και καταμερισμό ευθυνών. Ο Σέρβος άσος αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είναι ευθύνη μόνο του προπονητή τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σέρβου εξτρέμ της ΑΕΚ:

Για τα άσχημα αποτελέσματα και την άσχημη εικόνα το τελευταίο διάστημα:

«Τον προηγούμενο μήνα και στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε ούτε καλά αποτελέσματα, ούτε καλή εικόνα. Δεν κερδίσαμε, το γνωρίζουμε αυτό. Μιλήσαμε μεταξύ μας και ξέρουμε ότι στον αγώνα με τον Πανιώνιο πρέπει να δείξουμε μια καλή εικόνα και να κερδίσουμε. Να επιστρέψουμε στο δρόμο των νικών».

Για το τι φταίει και η ΑΕΚ έχει έρθει σε αυτό το σημείο:
«Σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε και την τύχη στο πλευρό μας. Και ψυχολογικά δεν ήμασταν τόσο ανεβασμένοι για να κερδίσουμε αμφίρροπα παιχνίδια. Στα προηγούμενα ματς αυτοί οι παράγοντες έπαιζαν καθοριστικό ρόλο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Δεν κερδίσαμε τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε μπροστά μας πριν τα Χριστούγεννα τέσσερα παιχνίδια και μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα και να γυρίσουμε στις νίκες. Να κλείσουμε με έναν ωραίο τρόπο τον πρώτο γύρο».

Για το αν πρέπει να αναλάβουν και οι παίκτες της ομάδας τις ευθύνες τους:
«Σίγουρα. Δεν φταίει σίγουρα μόνο ο προπονητής. Πολλά οφείλονται και σε εμάς. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Δεν φταίει μόνο ο προπονητής».

Για το αν επηρεάστηκαν από την προπονητολογία:
«Επαγγελματίες είμαστε, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε αυτά. Βλέπουμε ότι γίνονται κάποια πράγματα, αλλά στο παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα για να κερδίσουμε και να είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε τα παιχνίδια και τη δουλειά μας».

Για το πως περιμένει τον Πανιώνιο:
«Είναι μία ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Είναι μία ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Έχουν ψυχολογία, κέρδισαν κάποιους αγώνες, αλλά εμείς έχουμε ποιότητα και τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση».

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: «Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι» (ΦΩΤΟ)

Η Μάνα ΑΕΚ για την ήμερα μνήμης