Η ΑΕΚ Futsal θα διοργανώσει για πρώτη φορά ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ

Ιστορική επιτυχία για την ΑΕΚ και την διοίκηση του Futsal

Τεράστια επιτυχία για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ που στην παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να φέρει την διοργάνωση στην Αθήνα

H UEFA ανακοίνωσε σήμερα τις ομάδες που επιλέχθηκαν να φιλοξενήσουν τους ομίλους για την προκριματική φάση του Champions League και η AEK κέρδισε την διοργάνωση του ομίλου στην χώρα μας για πρώτη φορά! Εκτός της AEK την διοργάνωση ανέλαβαν οι Hovocubo (NED), Omonoia Nicosia (CYP), Shkupi 1927 (MKD), Varna City (BUL), Sjarmtrollan Idrettslag (NOR), Allstars Wiener, Neustadt (AUT), KMF Titograd (MNE), SMS Viimsi (EST).

Όπως είχε αναφέρει το enwsi.gr οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατέθεσαν έναν πλήρη φάκελο έχοντας και την υποστήριξη της ομοσπονδίας και πέτυχαν τον μεγάλο τους στόχο.

Η κλήρωση των ομάδων που θα πλαισιώσουν τον όμιλο μαζί με την ΑΕΚ θα γίνει στις 4 Ιουλίου και πλέον στις τάξεις του «Δικεφάλου» τρέχουν για να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη και ιστορική αυτή στιγμή.

Στο reliminary round (28-31 Αυγούστου )

  • Συμμετέχουν οι ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλότερα rankings (o ακριβής αριθμός εξαρτάται απο τον αριθμό συμμετεχόντων)
  • Οι ομάδες κληρώνονται σε groups των τεσσάρων και καποιες των τριών(με το seeding να βασίζεται στον εθνικό συντελεστή πόντων και τις ομάδες που επιλέγονται να φιλοξενήσουν τα τουρνουά), με τους νικητές των group και τους καλύτερους δεύτερους απο όλα τα group

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: «Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι» (ΦΩΤΟ)

Η Μάνα ΑΕΚ για την ήμερα μνήμης