Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Επίσημο: Super League 2 με 12 ομάδες φέτος και 14 του χρόνου

Θα ανέβουν 4 από τη Football League

0

H Super League 2 θα γίνει με 12 ομάδες φέτος και 14 του χρόνου. Θα ανέβουν 4 από τη Football League. Στις 24 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας και ένα ακριβώς μήνα πριν η κλήρωση.

Την ημερομηνία διεξαγωγής, αλλά και την ημερομηνία που θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος αποφάσισε το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League που έγινε την Τετάρτη (16/9).

Σε αυτό αποφασίστηκε η σέντρα του πρωταθλήματος για την σεζόν 2020-21 να γίνει στις 24 Οκτωβρίου, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση αυτή θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής όπως και πέρυσι η προκήρυξη του προβλέπει την άνοδο 2 ομάδων στην Super League, τον υποβιβασμό 2 ομάδων αλλά και την αύξηση των ομάδων σε 14 από την νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και απεστάλη στην Ε.Π.Ο. προς τελική έγκριση.

2. Η κλήρωση αυτού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19 θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία σε επόμενο έγγραφο.

3. Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2020.

4. Πρόταση του δ.σ. είναι ο προβιβασμός δυο (2) ομάδων στην Super League 1 και ο υποβιβασμός ισάριθμων (2) στην Football League.

5. Το πρωτάθλημα της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Θα προβιβαστούν τέσσερις (4) από την Football League».

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα