Υποκλίνονται μέχρι και οι Βραζιλιάνοι στον Μαύρο τον Θεό!

«Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο θεός» για τελευταία φορά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θωμάς Μάυρος έφθασε μέχρι και την… Βραζιλία.

Ο μεγάλος Θ(ε)ωμάς της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν μένει μόνο εντός ελληνικών συνόρων. Αλλά η φήμη του ταξιδεύει. Και φθάνει μακριά. Μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου και την μακρινή Βραζιλία.

Ο Μαύρος σήμερα έκλεισε τα 66 του χρόνια και οι Βραζιλιάνοι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «futebolinterior», ετοίμασαν ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα για τον «θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως τον αποκαλούν στο εν λόγω αφιέρωμα.

Στο αφιέρωμα καταγράφουν τα πεπραγμένα του Μαύρου από την έναρξη της καριέρας του μέχρι και το κλείσιμο. Σημειώνουν τις μεγάλες του στιγμές με τα «κιτρινόμαυρα», αλλά και τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην πλούσια καριέρα του.

Επίσης, σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν… φημίζεται για το ποδόσφαιρό της, ο Μαύρος υπήρξε μια ξεχωριστή ενότητα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μπόρεσε και ξεχώρισε, ενώ υπήρξε τεράστιος «φονιάς», αφού πετύχαινε το ένα γκολ μετά το άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X