Ξεπουλάει τρελά η νέα φανέλα της ΑΕΚ!

Αυτή είναι η νέα βασική εμφάνιση της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περασμένη Πέμπτη έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας βασικής φανέλας της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά από την Capelli Sport. Μάλιστα, ήταν και πολύ ιδιαίτερη καθώς πρώτη φορά στην ιστορία της η Ένωση θα φορά εμφάνιση με διαγώνιες ρίγες.

Τα πρώτα σχόλια για αυτή τη νέα φανέλα ποίκιλαν αρχικά, όμως όπως φαίνεται άρεσε πολύ στον κόσμο της ΑΕΚ μιας και δεν θυμίζει καμία του παρελθόντος. Συγκεκριμένα από το e-shop της Ένωσης οι παραγγελίες για τις νέες ιδιαίτερες φανέλες έχουν φτάσει ήδη τις 500.

Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρυσι, που μάλιστα, υπήρχαν τρεις διαφορετικές εμφανίσεις την ίδια περίοδο. Θυμίζουμε πως πέρυσι, είχαν παρουσιαστεί και οι τρεις εμφανίσεις μαζί. Ακόμα η Ένωση σε συνεργασία με την Capelli δεν έχουν αποκαλύψει την δεύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά κάτι που αναμένεται το προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X