Ξεκαθαρίζει για συνεργάτες και χρονική διάρκεια

Ξεκαθαρίζει για συνεργάτες και χρονική διάρκεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής ο οποίος ήρθε με πτήση από το Μιλάνο και προσγειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. στο «Ελ . Βενιζέλος», συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, αρχικά πήγε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και στη συνέχεια απόλαυσε το δείπνο που του παρέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσία των Μηνά Λυσάνδρου, Ίλια Ίβιτς και Ανδρέα Δημάτου.

Χθες δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι συζητήσεις για το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν σήμερα και εκεί θα «κλειδώσει» τόσο ο χρονικός ορίζοντας του deal, αν θα είναι δηλαδή για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης και από τις δύο πλευρές (κάτι που φαντάζει και το πλέον πιθανό) ή αν θα είναι κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Επίσης στις σημερινές διαπραγματεύσεις θα αποφασιστεί πόσους συνεργάτες του θα φέρει στην Ελλάδα ο Καρέρα. Αν θα είναι δηλαδή ένας άμεσος συνεργάτης (σ. σ. βοηθός), ή αν θα είναι δύο με την προσθήκη και ενός γυμναστή.

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο Ιταλός προπονητής το βράδυ του Σαββάτου θα παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, προκειμένου να πάρει μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Ανακοινώσεις πολύ δύσκολα θα υπάρξουν πριν το ματς, καθώς η ΑΕΚ θέλει να δείξει σεβασμό στον Νίκο Κωστένογλου και στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η επισημοποίηση της συνεργασίας αναμένεται να γίνει την Κυριακή και η παρουσίαση του Καρέρα θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη, αφού τη Δευτέρα, όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στις υπογραφές για την Υπογειοποίηση στην Περιφέρεια Αττικής και εκτός αυτού ο 55χρονος θα κάνει στα Σπάτα την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X