Ξανά στο προσκήνιο ο Χολσχάουζερ για την ΑΕΚ!

Τα Likes του Χολσχάουζερ... τον φέρνουν πιο κοντά στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξανά στα υπόψιν της ΑΕΚ ο Ράφαελ Χολσχάουζερ!

Τα ονόματα στην Ενωση κάνουν… παρέλαση το τελευταίο διάστημα, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που πλησιάζει, με το όνομα του Αυστριακού χαφ να επανέρχεται στο προσκήνιο, σύμφωνα με τη σημερινή “Ωρα των Σπορ”.

Πρόκειται για έναν παίκτη που απασχόλησε έντονα τους “κιτρινόμαυρους” το περσινό καλοκαίρι, ενώ είχε ακουστεί και για τον Γενάρη, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Ο 26χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Γκρασχόπερς, στην οποία είχε μεταγραφεί από την Αούστρια Βιέννης το περασμένο καλοκαίρι και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με την ελβετική ομάδα αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 3 τέρματα, έχοντας καταγράψει 1.801 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν διφορούμενες απόψεις για τον Αυστριακό, με εκείνη που επικρατεί να είναι πως “ψάχνουμε κάτι καλύτερο και βλέπουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X