Βράνιες: «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»

Βράνιες: «Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες παραχώρησε συνέντευξη και… προέβη σε αποκαλύψεις.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, μιλώντας στο instagram με τη Σέρβα δημοσιογράφο Λιλιάνα Στάνισιτς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μικρότερος βρέθηκε μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά για το… καλοκαίρι, όπου και επιστρέφει στην Άντερλεχτ.

– Όταν ήμουν 21 είχα την ευκαιρία να πάω στη Μάντσεστερ. Αλλά δεν έγινε. Υποστηρίζω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν υπήρχε στην Ευρώπη επιθετικός, που μπορούσε να με περάσει».

Ενώ για την Εθνική δεν θέλησε να πει πολλά: «Λόγω όλων όσων συνέβησαν, η καριέρα μου στην Εθνική Ομάδα τελείωσε».

Οσο γι’ αυτό που τον στεναχώρησε περισσότερο: «Είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια στην Κρασνοντάρ. Μου πρόσφεραν ένα νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο για άλλα τρεισήμισι χρόνια. Είχα ένα πρόβλημα για τον διευθυντή  εκείνη την εποχή, ο οποίος ταξίδεψε 200 ​​χιλιόμετρα από το Ροστόφ για να έρθει στις διαπραγματεύσεις. Είχα νευριάσει, σηκώθηκα νευριασμένος και έσπασα το συμβόλαιο μου. Έτσ, έφυγα από το Κρασνοντάρ», είπε ο Βράνιες.

Όσον αφορά το καλοκαίρι και την Άντερλεχτ: «Επιστρέφω στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X