Βουίζει η Ιταλία για πρόταση της Ρόμα σε Μπάρκα!

«Γυάλισε» ξανά ο Μπάρκας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εφετινή σεζόν, είχαμε… παρέλαση από σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων στο Ολυμπιακό Στάδιο, με το όνομα του Βασίλη Μπάρκα να είναι στη λίστα αρκετών ομάδων.

Το όνομα του  Βασίλη Μπάρκα κυριαρχεί στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να έχει  ιδιαίτερη πέραση στην Ιταλία και με την Ρόμα να έχει εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο για χάρη του Έλληνα τερματοφύλακα της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο.

Στην γειτονική χώρα εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητες του Έλληνα τερματοφύλακα και τις τελευταίες ώρες… βουίζει η Ιταλία για πρόταση της ομάδας της Ρώμης στην ΑΕΚ για τον 25χρονο τερματοφύλακα!

Ο Μπάρκας ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, μέχρι το καλοκαίρι του 2022 δίχως να περιλαμβάνεται κάποια ρήτρα και όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Tempo, οι τζιαλορόσι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στους «κιτρινόμαυρους» για την απόκτηση του Έλληνα πορτιέρε! «Η διοίκηση των τζαλορόσι προσέφερε 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή γκολκίπερ ενώ επιτρέπει στον ελληνικό σύλλογο να έχει ποσοστό μεταπώλησης 15%», γράφει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.

Ο τερματοφύλακας της Ρομα, Ρόμπιν Όλσεν βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Αγγλία, με την ομάδα της Ρώμης να θέλει να καλύψει το κενό του με την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα.

Το καλοκαίρι προμηνύεται… καυτό για την «Ένωση» και δεν αποκλείεται ο Βασίλης Μπάρκας να αποχαιρετήσει τους «κιτρινόμαυρους», αν η ΑΕΚ ικανοποιηθεί από την ιταλική πρόταση. Υπενθυμίζεται, πως η ομάδα του Καρντόσο ανακοίνωσε χθες και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου γκολκίπερ Γιώργου Αθανασιάδη, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X