«Βόμβες» Ζεράλδες από την Πορτογαλία: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ελέγχουν το πρωτάθλημα»

Ζεράλδες: «Είμαστε σε καλό δρόμο-Το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε θα αρέσει στον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες δεν κατάφερε να δείξει ποτέ τι αξίζει με την φανέλα της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε ως το μεγάλο όπλο στην φαρέτρα του Μιγκέλ Καρντόσο. Αλλά εν τέλει η μοίρα τους ήταν παρόμοια καθώς αμφότεροι απογοήτευσαν και αποτέλεσαν παρελθόν από την Ενωση.

Πλέον έχει επιστρέψει στη Σπόρτινγκ, από την οποία είχε αποκτηθεί δανεικός από την ΑΕΚ. Ο 24χρονος Πορτογάλος σε συνέντευξή του στη Record υποστήριξε ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ελέγχουν το ελληνικό πρωτάθλημα, σχολιάζοντας την ίδια στιγμή και την διαιτησία στη Super League.

«Ο Μιγκέλ (Καρντόσο) έφυγε μετά από την πρώτη αγωνιστική και υπήρχε μεγάλη αναταραχή. Το πρωτάθλημα ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ανακάλυψαν το VAR για να προσποιηθούν ότι (το πρωτάθλημα) είναι σοβαρό, αλλά αν δεις τις διαιτησίες…

Υπάρχουν περιορισμοί, για παράδειγμα οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας δεν μπορούν να δουν το ματς. Ήθελα να δω το Ολυμπιακός – ΑΕΚ από τη σουίτα των παικτών και δεν με άφησαν», τόνισε ο Πορτογάλος.

Υπενθυμίζεται ότι με την ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια (κόντρα σε ΑΕΛ, Λαμία και Ξάνθη στο πρωτάθλημα και σε τρία στα προκριματικά του Europa League κόντρα σε Κραϊόβα και Τράμπζονσπορ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X