Βλέπει ψύχραιμα την επόμενη μέρα

Βλέπει ψύχραιμα την επόμενη μέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία βόλτα στο Facebook της ΠΑΕ είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς πως και στραβός είναι ο γυαλός και στραβά αρμενίζουν στην ΑΕΚ. Η κάκιστη εικόνα της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπου καταγράφηκε μία ακόμα «γκέλα» έφτανε και περίσσευε για να βρεθεί και πάλι στο «στόχαστρο» ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Βεβαίως όπως διέρρεε χθες το βράδυ από το μέγαρο του Αμαρουσίου, θέμα προπονητή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει. Ο 50χρονος τεχνικός δεν κουνιέται από τη θέση του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει ξεκάθαρο στον Έλληνα τεχνικό πως κατανοεί τα όσα προβλήματα έχουν προκληθεί και έχουν κάνει άνω κάτω την ομάδα, συν το ότι η απόφασή του να τελειώσει πρόωρα τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο, έχει αφήσει το ρόστερ της ΑΕΚ με ελλείψεις.

Για αυτό το λόγο στην «Ένωση» θέλουν να βρούνε τον τρόπο να ξεπεράσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα τη νέα κακή εμφάνιση και γκέλα με την ΑΕΛ και να κάνουν δύο νίκες. Μία στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος και στη συνέχεια σε αυτό με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Αμέσως μετά θα θέσουν όλα τα καυτά ζητήματα επί τάπητος και θα επιδιώξουν να κοιτάξουν μπροστά.

Στόχος των ιθυνόντων του «Δικεφάλου» είναι πριν μπει το 2019 να έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες εξελίξεις για τη διόρθωση των εγκληματικών λαθών του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Με δεδομένο πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες, ο Ουζουνίδης θα κριθεί εκ του… αποτελέσματος στο β’ μισό της σεζόν. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι ποτέ δεν μπόρεσε να δουλέψει όπως θα ήθελε την ομάδα, δεν είχε εγκαίρως τους παίκτες στη διάθεσή του και τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν στην πορεία ήταν πολλά και ανυπέρβλητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X