Το «πολυβόλο» Κέντρικ Ρέι φέρνει η ΑΕΚ!

Το «πολυβόλο» Κέντρικ Ρέι φέρνει η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Κέντρικ Ρέι φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» του Ηλία Παπαθεοδώρου για την θέση του γκαρντ στην ΑΕΚ!

 Όπως σας έχει ενημερώσει το «enwsi.gr»,η ΑΕΚ έψαχνε ένα «μπαμ» με ξένο γκαρντ και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Κέντρικ Ρέι. Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσια εμπειρία, που την περσινή χρονιά ήταν μέλος της… ευρωλιγκάτης Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με την φανέλα της Νίμπουρκ.

Μάλιστα, την σεζόν 2017-18, όταν η Βασίλισσα κατέκτησε το Basektball Champions League, τον είχε βρει απέναντι της στην φάση των «16», όταν στο πρώτο παιχνίδι έκανε… ότι ήθελε την κιτρινόμαυρη άμυνα τελειώνοντας το παιχνίδι με 30 πόντους. Το… ευτυχές ήταν πως στην ρεβάνς η Ένωση έκανε τη μεγάλη ανατροπή και τα υπόλοιπα γράφτηκαν στην ιστορία.

Ο Κέντρικ Ρέι είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου του 1996 στο Μπρονξ της Νέα Υόρκης και στα κολεγιακά του χρόνια ξεχώρισε στο Κένεσο. Το ταξίδι για την Ευρώπη το έκανε το 2017 για λογαριασμό της Νίμπουργκ και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις έκαναν την Μακάμπι τελ Αβίβ του Σφαιρόπουλου που πέρυσι αγωνιζόταν στην Euroleague να τον αποκτήσουν.

Εκεί, δεν βρήκε πολύ χρόνο συμμετοχής και δόθηκε δανεικός στην γαλλική Λε Μαν προς το τέλος της χρονιάς, αριθμώντας 10.5 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 39.3% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον είναι ελεύθερος. Οι προτάσεις από ομάδες του Basketball Champions League και του Eurocup του έπεφταν… βροχή όμως όπως όλα δείχνουν εκείνος «ψηφίζει» ΑΕΚ!

Ο 25χρονος άσος είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και δείχνει πως είναι ο «εκλεκτός» του Ηλία Παπαθεοδώρου για την θέση του  γκαρντ, με τον Έλληνα τεχνικό να ψάχνει εδώ και καιρό έναν παίκτη που διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ο Ρέι είναι ένας εκρηκτικός κόμπο γκαρντ, με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος πάντως παρά το ύψος (1.88 μέτρα) του είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ παρά πόιντ γκαρντ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X