Βλέπει και Πάτρικ Τουμάσι η ΑΕΚ για τα άκρα! (VIDEO)

Βλέπει και Πάτρικ Τουμάσι η ΑΕΚ για τα άκρα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή βρέθηκε από του ανθρώπους της ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Καρντόσο αναμένεται να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα, σηκώνοντας μανίκια ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί για την Ένωση.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ γίνεται ένα διαρκές «σαφάρι» το τελευταίο διάστημα ώστε να βρεθούν οι μεταγραφικοί στόχοι του καλοκαιριού. Τα άκρα της Ένωσης χρειάζονται άμεση και ποιοτική ενίσχυση, καθώς τα κενά είναι αρκετά, γι’ αυτό κι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν επικεντρωθεί σε κάποιες περιπτώσεις παικτών. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν κάνει μια προεργασία, ωστόσο με την έλευση του νέου κόουτς τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν, καθώς ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να δώσει το δικό του στίγμα στις μεταγραφές της ομάδας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ωρας των Σπορ» , στην «κιτρινόμαυρη» λίστα είναι ο Πάτρικ Τουμάσι. Ο 25χρονος διεθνής από την Γκάνα αγωνίζεται στα άκρα, κατά κύριο λόγο ως δεξιός εξτρέμ, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πτέρυγα.

Ο 25χρονος αγωνίζεται με την φανέλα της ισπανικής Αλαβες και έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022. Την εφετινή σεζόν, ο Τουμασί δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής, συμμετέχοντας σε 13 ματς των Ισπανών. Ο Γκανέζος εξτρέμ έχει αγωνιστεί στην Σπάρτακς Γιουρμάλα, την ρωσική Αμκάρ και την Αστάνα. Μάλιστα, στην ομάδα απο το Καζακστάν παρέμεινε για πολλά χρόνια και το 2017, στο πρωτάθλημα κατέγραψε τις καλύτερες επιδόσεις του, καθώς σε 30 ματς είχε 13 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Πατρίκ Τουμασί λοιπόν εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μένει να φανεί ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης του εξτρέμ της Αλαβές.

Δείτε τον Τουμασί εν δράσε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X