VIDEO από την μεγάλη στιγμή των υπογραφών για την υπογειοποίηση

Εικόνες από την Περιφέρεια για τις υπογραφές της υπογειοποίησης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι υπογραφές στο έγγραφο για την υπογειοποίηση έπεσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) στην Περιφέρεια και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα του μεγάλου έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την υπογραφή της σύμβασης για την υπογειοποίηση

Στην φάση της υλοποίησης περνά ένα από τα σημαντικά κομμάτια του πρότζεκτ για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», καθώς σήμερα το μεσημέρι υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της εταιρείας Intrakat η σύμβαση για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και σύνοδα έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας».

Στην διαδικασία έδωσε το «παρών» προσωπικά ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ενώ την ανάδοχο εταιρεία του έργου εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Κούτρας. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον διοικητικό της ηγέτη κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Αλέξη Αλεξίου, τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημάτο, τους εκπροσώπους της Δικέφαλος 1924 κ.κ. Νίκο Στράτο και Χρήστο Παπαδημητρίου, τους παλαίμαχους Θωμά Μαύρο, Στέλιο Σεραφείδη, Μιχάλη Σιμιγδαλά και τον πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς» κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Ο Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι: «Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα, γιατί με την υπογραφή της σύμβασης ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε στην Περιφέρεια με τη διοίκηση της ΑΕΚ δώσαμε μία υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Με τη σημερινή υπογραφή για την κατασκευή αυτού του κρίσιμου έργου, η οποία έρχεται νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες με τη συνδρομή των υπηρεσιών μας τις οποίες θέλω να ευχαριστήσω, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι αποτελεί προτεραιότητά μας να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες με γοργούς ρυθμούς. Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό, το οποίο θα δώσει υπεραξία στην πόλη και θα διευκολύνει τη λειτουργία του νέου γηπέδου. Η Αγιά Σοφιά θα γίνει, είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία μέρα, προκειμένου όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να το χαρούν το συντομότερο δυνατό. Προχωράμε».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε: «Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την Περιφέρεια, αλλά θα πρέπει να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή, ακολουθεί η υπογραφή ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφετε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο. Εμάς μας επείγει η υπογραφή της Περιφέρειας με τον Ερασιτέχνη, εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε για να μπούμε μέσα στο γήπεδό μας». Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ξανά ο κ. Πατούλης, ο οποίος δεσμεύτηκε πως όλες οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας θα εργαστούν με στόχο οι διαδικασίες να προχωρήσουν και για αυτή τη σύμβαση όσο το δυνατό πιο γρήγορα.
Η κάμερα του ΑΕΚ TV βρέθηκε στην Περιφέρεια Αττικής και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X