Βέρντε: «Βούρκωσα όταν άκουσα τον κόσμο να φωνάζει το όνομα μου»

Βέρντε: «Βούρκωσα όταν άκουσα τον κόσμο να φωνάζει το όνομα μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε μίλησε για την νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το περίμενα από την ημέρα που ξεκίνησε η σεζόν αυτό το γκολ. Την στιγμή του γκολ βούρκωσα, το ήθελα πάρα πολύ, ήμασταν σε μια δύσκολη στιγμή. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι σήμερα, γιατί προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα, ήταν κάτι που το ήθελα για εμένα, αλλά και για τον κόσμο».

Για την αποθέωση από τον κόσμο: «Όταν άκουσα τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου, βούρκωσα. Ήξερα πως ο κόσμος περίμενε από μένα αυτά που είδε σήμερα και αυτός είναι ο πραγματικός Βέρντε».

Για τον νέο προπονητή: «Αυτό που ξέραμε ήταν πως είναι πιθανό να είναι το τελευταίο παιχνίδι για τον κ. Κωστένογλου και θέλαμε να τον αποχαιρετήσουμε με ένα καλό παιχνίδι. Γνωρίζουμε για τον νέο τεχνικό, θέλαμε να δει ένα καλό πρόσωπο από εμάς και τον καλωσορίσαμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για το υπέροχο τέρμα του: «Δεν μπορώ να το πιστέψω και τώρα που το βλέπω θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για την συμπαράσταση που μου έδειξαν.

Για την επιλογή του να στείλει εκεί την μπάλα: «Αυτό που συνήθως κάνω στις προπονήσεις, είναι να περνάω την μπάλα πάνω από το τείχος. Η τελική επιλογή είναι όταν βλέπω την θέση του τερματοφύλακα και την στέλνω εκεί που είναι πιο μακριά, τώρα αν καταφέρει να βγάλει την μπάλα συγχαρητήρια!».

Για το ότι ζήτησε να εκτελέσει το πέναλτι: «Ήθελα πάρα πολύ για να ξεμπλοκάρω και να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Έκανα μια κίνηση για να εκτελέσω το πέναλτι, το πήρε ο Ολιβέιρα πολύ δίκαια, ευστόχησε και σκέφτηκα πως θα βρω έναν άλλο τρόπο να σκοράρω και ήρθε το φάουλ».

Για το ποιος του έστειλε πρώτος μήνυμα: «Ακόμα δεν έχω κοιτάξει το κινητό μου, αλλά είμαι σίγουρος πως το πρώτο μήνυμα θα είναι από την σύζυγό μου που της το αφιερώνω και στο παιδάκι μου που έρχεται σε λίγο καιρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X