Τσόσιτς: «Φταίμε όλοι και πρώτος εγώ- Δεν πρέπει να επηρεαστούμε»

Τσόσιτς: «Φταίμε όλοι και πρώτος εγώ- Δεν πρέπει να επηρεαστούμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε. Μετά το τέλος του 3-0 από τον Άγιαξ, ο Ούρος Τσόσιτς έκανε αρχηγικές δηλώσεις. Ο Σέρβος αμυντικός της «Ένωσης» τόνισε πως έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και δήλωσε πως το κακό αποτέλεσμα, δε θα πρέπει να τους επηρεάσει για τη συνέχεια. Παράλληλα, ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας, που βρέθηκε στο Άμστερνταμ για να στηρίξει την πρωταθλήτρια Ελλάδος:

«Η ομάδα μπήκε καλά, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ο καθένας ήξερε καλά τι θα κάνει. Στο δεύτερο ημίχρονο φταίμε όλοι και πρώτος εγώ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπεται αυτό. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και μετά καταρρεύσαμε. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης. Δεν πρέπει να χάνεις δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή σου απέναντι σε ομάδες σαν τον Άγιαξ. Έπρεπε να είχαμε διατηρήσει τη συγκέντρωσή μας, όλοι μαζί και πρώτος εγώ. Ο Άγιαξ έπαιξε καλύτερα από μας. Δεν λέω πως θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά ήταν ξεκάθαρα θέμα συγκέντρωσης», τόνισε ο Σέρβος αμυντικός.

Για το αν  αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει την ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε:  «Όχι, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και πριν βλέπαμε τον Πανιώνιο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια μπροστά μας».

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Δεν σταμάτησαν λεπτό να μας στηρίζουν. Δυστυχώς δεν τους κάναμε χαρούμενους, αλλά θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X