Τσόσιτς: «Δεν θα πάμε ως... τουρίστες στην Λισσαβόνα!»

Τσόσιτς : «Μεγάλη νίκη» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα στην Λαμία, ο Ούρος Τσόσιτς έπαιξε σε έναν διαφορετικό ρόλο. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, στο 83′ στη θέση του Κώστα Γαλανόπουλου στον χώρο του κέντρου. Μετά το τέλος του ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, ο Ούρος Τσόσιτς μίλησε αποκλειστικά στην «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ», για την κατάσταση της ΑΕΚ, αλλά και το ματς που έπεται με την Μπενφίκα στην Λισσαβόνα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League. Ο Σέρβος αμυντικός ήταν ξεκάθαρος, οι πρωταθλητές δε θα πάνε για… τουρισμό στην Πορτογαλία, αλλά για να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στην διοργάνωση! Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Τσόσιτς υπογράμμισε αρκετές φορές το πόσο δύσκολος ήταν ο μήνας που πέρασε για την ΑΕΚ, αλλά και την σημασία που έχει για την ομάδα να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι πρωταθλητές μπορεί να βρίσκονται μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ξεκάθαρος και τόνισε πως αν δεν πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει λόγος να παίζουν ποδόσφαιρο! Παράλληλα, μίλησε και για την χρησιμοποίηση του στην «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε:

«Περάσαμε έναν αρκετά δύσκολο μήνα. Τον αφήνουμε όμως πίσω μας γιατί θέλουμε να μπούμε ξανά στον σωστό δρόμο, στον οποίο η ΑΕΚ θα έπρεπε να βρίσκεται καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να φέρουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα στην ομάδα μας, ώστε να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στο μέλλον. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω πως δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα στο μέλλον».

Τελευταίο ματς για την ΑΕΚ στο Champions League, την Τετάρτη κόντρα στην Μπενφίκα με τον Ούρος Τσόσιτς να είναι ξεκάθαρος:

«Ξέρουμε ότι το Champions League έχει τελειώσει για εμάς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πάμε σαν… τουρίστες στη Λισαβόνα! Πρέπει να παλέψουμε κόντρα στη Μπενφικά και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι στην καλύτερη της κατάσταση;

«Είναι λίγο δύσκολο να πω πως η ομάδα μας βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα αυτή τη στιγμή. Γιατί είχαμε έναν πολύ δύσκολο μήνα, όπου δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Εμείς από πλευράς μας θέλουμε μέσα από τα παιχνίδια μας να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Η διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι μεγάλη. Ελπίδες για το back to back υπάρχουν;

«Είναι δύσκολο να κερδίσουμε ξανά το Πρωτάθλημα, αλλά αν δεν το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε ξανά τον τίτλο, τότε θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος κανένας από εμάς να παίζει ποδόσφαιρο. Όχι μόνο εμείς στην ΑΕΚ, αλλά ο κάθε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να ελπίζει και να ονειρεύεται και να κάνει ο,τι μπορεί για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά».

Η ΑΕΚ είχε μια πολύ δύσκολη περίοδο, με τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ποιο ήταν το πρόβλημα και η «Ένωση» είχε αυτή την εικόνα;

«Όπως είπα και προηγουμένως, ο περασμένος μήνας ήταν αρκετά δύσκολος για εμάς, για την ομάδα και κατά συνέπεια και για τους οπαδούς μας, που υποστηρίζουν την ομάδα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βρω ποιος είναι ακριβώς ο λόγος που προήλθαν αυτές οι ήττες γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μας συνέβη εκείνη την περίοδο».

Αγωνίστηκες και πάλι στον χώρο του κέντρου. Σου αρέσει αυτή η θέση;

«Δεν είναι πρόβλημα για εμένα να παίζω στο κέντρο, μου αρέσει αρκετά. Ο,τι κι αν χρειαστούν από εμένα στην ομάδα μου θα το κάνω. Θα παίξω σε κάθε πιθανή θέση μόνο και μόνο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να παίξουν καλύτερα και να πάρουμε βαθμούς».

Θες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για όλους μας. Ηταν δύσκολη για την ομάδα, τους οπαδούς μας και γενικότερα ήταν δύσκολη για όποιον αγαπάει τον σύλλογο. Εμείς όμως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και προσπαθήσουμε να φέρουμε κι άλλες νίκες προκειμένου ο κόσμος να νιώθει για την ΑΕΚ χαρούμενος όπως και πέρυσι. Όλα άλλωστε είναι δυνατά και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X