Τσιτσιπάς: «Είναι κάτι φανταστικό.... νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου και την Ελλάδα»

Τσιτσιπάς: «Είναι κάτι φανταστικό.... νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου και την Ελλάδα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βαλθεί να βάλει για τα καλά το άθλημα του τένις στα σπίτια των Ελλήνων, με ένα καταπληκτικό comeback, αφού βρέθηκε στο δεύτερο σετ πίσω με 2-5 στα game, κατάφερε να επικρατήσει και του 21χρονου (νούμερο 3 στο ταμπλό), Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-1 (3-6, 7-6, 6-4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rogers Cup στο Τορόντο.

Έτσι, μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Έλληνας τενίστας πρόσθεσε στα… θύματά του και το «next best thing» του παγκοσμίου τένις και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Κέβιν Άντερσον που είναι το νούμερο 4 της κατάταξης και είχε επικρατήσει πολύ εύκολα του Ντιμιτρόφ με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την επική νίκη του απέναντι στον Ζβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νίκη, αλλά και την υποδοχή από το ελληνικό κοινό στο Rogers Cup!

«Δεν ξέρω πώς το έκανα αυτό! Εσείς θα μου πείτε (γέλια). Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Απλώς κατάφερα να ανατρέψω το ματς, να γεμίσω άγχος τον αντίπαλό μου και να παραμείνω ζωντανός. Ίσως και να ξεγέλασα τον Ζβέρεφ, γιατί έκανα κάποια πράγματα που δεν τα περίμενε», τόνισε ο Τσιτσιπάς, που στη νέα λίστα της παγκόσμιας κατάταξης που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα θα μπει στο Top 20.

«Είναι κάτι φανταστικό. Είμαι περήφανος, για τον εαυτό μου και την πατρίδα μου. Νιώθω περήφανος γιατί βγάζω στο κορτ τον καλύτερό μου εαυτό σε τόσο μεγάλα τουρνουά και που μπορώ να κάνει το τένις μεγάλος στην Ελλάδα. Είδα σήμερα πολλές ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και τόσο κόσμο να με υποστηρίζει. Ένιωσα ότι έπαιζα στην… έδρα μου. Σαν να έπαιζα στην Αθήνα», ανέφερε ο νεαρός τενίστας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X