Στην Κροατία ο Λιβάγια -Τρεις απουσίες από την προπόνηση

Στην Κροατία ο Λιβάγια -Τρεις απουσίες από την προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά τα προβλήματα για τον Μιγκέλ Καρντόσο μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα από το Κίελτσε, καθώς είδε αρκετούς παίκτες του να μένουν εκτός της σημερινής προπόνησης της ομάδας.

Απών από τη σημερινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, αφού ο Κροάτης βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικό θέμα. Ωστόσο το πιθανότερο είναι διευθετηθούν οι εκκρεμότητες του 25χρονου επιθετικού και να προλάβει κανονικά την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Μιχάλη Μπακάκη και Γιώργο Γιακουμάκη να μην προπονούνται, λόγω μιας κάκωσης στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έκανε αποθεραπεία, λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε στο γόνατο.

Οι υπόλοιποι παίκτες της Ενωσης προπονήθηκαν κανονικά, ανάμεσά τους και το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, αλλά και ο Χρήστος Αλμπάνης που δεν ταξίδεψε στην Πολωνία μαζί με την υπόλοιπη “κιτρινόμαυρη” αποστολή, αφού ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα φυσικοθεραπειών κι μοιραία έμεινε στην Αθήνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X