«Τρέχει» ο Βράνιες για Λάρισα-Εκτός ο Τσιγκρίνσκι!

«Τρέχει» ο Βράνιες για Λάρισα-Εκτός ο Τσιγκρίνσκι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο για ξεκούραση και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα, ξεκίνησε προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (17:15) με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Νέα προβλήματα και πάλι για τον Μάσιμο Καρέρα, καθώς το χθεσινό παιχνίδι στην Αρκαδία άφησε… πληγές.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν είχε στη διάθεσή του στη σημερινή προπόνηση τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Παουλίνιο, Γιακουμάκη και Βράνιες.

Ο Ουκρανός στόπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο από το «Θ.Κολοκοτρώνης», ακολούθησε θεραπεία και αναμένεται να προφυλαχθεί την Κυριακή.

Ο Βράνιες που δεν ακολούθησε την αποστολή στην Τρίπολη έκανε αποφόρτιση και στην αυριανή τελευταία προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του για να συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή με τη Λάρισα.

Δύσκολα θα προλάβουν και οι Παουλίνιο και Γιακουμάκης, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία (υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική) και ο δεύτερος ακολούθησε ατομικό.

Ο Καρέρα δεν υπολογίζει την Κυριακή και τον Λιβάγια λόγω τιμωρίας, ωστόσο επανέρχονται Μπάρκας και Χουλτ που δεν ήταν στο ματς με τον Αστέρα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, μαζί και ο Σιμάνσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X