Τους "τρέλανε" όλους ο Αλμέιδα

Τους "τρέλανε" όλους ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι δίχως άλλο ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ. Και ως τέτοιο θα μπορούσε να συμπεριφερθεί τις πρώτες ώρες της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στην Ένωση. Να απολαμβάνει δηλαδή όλα τα φώτα που είχαν πεσει πάνω του και να πάρει και χρόνο για να ξεκουραστεί μετά την ομολογουμένως φορτωμένη από ταξίδι και ιατρικές εξετάσεις μέρα. Όμως ο Αλμέιδα, δεν έκανε τίποτε απ’ αυτά. Αντιθέτως κατάφερε να τους “τρελάνει” όλους στην ομάδα με την στάση του. Από τους ανθρώπους της ΠΑΕ όταν τον έβλεπαν να βιάζεται να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της υπογραφής και της παρουσίασης, προκειμένου να προλάβει να πάει στα Σπάτα για προπόνηση. Μέχρι τον Τιμούρ Κετσπάγια, που είδε τον Αλμέιδα να μπαίνει και να παίζει στο διπλό. Και να σκοράρει κιόλας.

Ένα από τα πρώτα που έκανε ο Αλμέιδα, ήταν να ενημερώσει τους πάντες πως είχε ακολουθήσει ήδη ατομικό πρόγραμμα με προσωπικό γυμναστή. Και επομένως δεν ήρθε εντελώς αγύμναστος. Επίσης η πρώτη κουβέντα που έκανε με τον Κετσπάγια, ήταν αναλυτικότατη σχετικά με το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσει. Ενώ ούτε το… συζητούσε να μην παίξει στο δίτερμα. Και παρόλο που ξεκάθαρα θέλει ακόμα τον χρόνο του για να βρει ρυθμό, έκανε ότι μπορούσε στο διπλό για να μπει στο παιχνίδι. Άλλωστε ακόμα και γκολ πέτυχε, όπως διαβάσατε στο enwsi.gr.

Ο πρώτος στόχος του Αλμέιδα είναι ξεκάθαρος. Να προλάβει να φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορέσει να μπει στην αποστολή για το πρώτο ματς με την Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Και έστω και αν δεν ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα, να μπορέσει να βοηθήσει για κάποια λεπτά. Ενώ από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος φορ θέλει να είναι πανέτοιμος για την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X