Τον λένε Βίκτωρα και κάνει... παπάδες!

Τον λένε Βίκτωρα και κάνει... παπάδες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η… εκτόξευση του Βίκτωρα συνεχίζεται!

Είχαμε πει, μετά τα όργια που έκανε στο φιλικό με την Γαλατασαράι, πως θα αποτελέσει τη νέα μεταγραφή της ΑΕΚ. Και μας δικαίωσε! Ή μάλλον, μας δικαιώνει σε κάθε αγώνα της πρωταθλήτριας. Και το ερώτημα που τίθεται, είναι το εξής. Τι άλλο να κάνει ο 26χρονος παίκτης της «Ένωσης»; Σε 10 λεπτά, χόρεψε με δύο γκολ τον Πανιώνιο και πάει στο Άμστερνταμ για το τρίτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό του γκολ! Πάει να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ένα επιπλέον «όπλο» στην φαρέτρα του. Ο Κλωναρίδης έχει αρπάξει για τα καλά τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Τέσσερα γκολ φέτος, πέρυσι… ένα

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό, στη θέση του Πέτρου Μάνταλου, προλαβαίνοντας να σηκώσει αρκετές φορές τον κόσμο της ΑΕΚ από τη θέση του! Δύο γκολάρες, ένα δοκάρι σε 10 λεπτά συμμετοχής. Τι άλλο να κάνει; Να πετάξει; Ο Κλωναρίδης με τις ενέργειες του και τα υπέροχα γκολ του, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, στη μεγάλη επικράτηση της ΑΕΚ επί του της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Είναι ολοφάνερο, πως ο «Κλώνα» έχει ήδη… αναγεννηθεί. Δε χρειαζόταν το χθεσινό… σόου για να το διαπιστώσουμε. Απλά, έστειλε και πάλι μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση με την εξαιρετική του εμφάνιση. Αν ήταν λίγο τυχερός, θα έκανε και χατ-τρικ, γράφοντας ιστορία. Παράλληλα, σημείωσε για τρίτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε μια αναμέτρηση, μετά τα ματς κόντρα στον Άρη και την Παναχαϊκή, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Βίκτωρας έχει ήδη σημειώσει, σε έξι φετινά ματς, τέσσερα γκολ! Θυμάστε πόσα είχε πέρυσι; Μόλις ένα σε 24 επισημες συμμετοχές. Και φέτος, μην ξεχνάμε πως έχει σημειώσει τέρματα του… ενός εκατομμυρίου! Γκολ στην Γλασκώβη κόντρα στην Σέλτικ, γκολ στην Βουδαπέστη, κόντρα στην Βίντι και η πρωταθλήτρια θα τεντώσει το σεντόνι, στο Άμστερνταμ, με αντίπαλο τον Άγιαξ. Πολύ δύσκολα και όπως αποδείχθηκε, καθοριστικότατα γκολ.

Η Ανάσταση του Κλώνα έχει (και) ονοματεπώνυμο 

Μπορεί να καταντήσουμε κουραστικοί. Αλλά θα το επαναλάβουμε. Για την αναγέννηση και την αγωνιστική εκτόξευση του Κλωναρίδη, σημαντικότατο μερίδιο ευθύνης έχει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 26χρονος επιθετικός της ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν, είναι πιο ήρεμος, πιο σίγουρος για τον εαυτό του, πιο ελεύθερος στις κινήσεις του και πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε αυτό έχει βοηθήσει και ο κόουτς της πρωταθλήτριας, που τον είχε στον ΠΑΟ. Ο Ουζουνίδης βγάζει… λαγό από το καπέλο, έχοντας έναν πολύ καλό «άσο» στο μανίκι του. Είτε τον ξεκινάει βασικό, είτε τον φέρνει από τον πάγκο, ο Κλωναρίδης δικαιώνει με τις εμφανίσεις του τον Εβρίτη προπονητή της ΑΕΚ. Ο Ουζουνίδης τον εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και ο Βίκτωρας… λύνει και δένει στον αγωνιστικό χώρο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X