Το Σάββατο η ΑΕΚ στηρίζει έμπρακτα τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το Σάββατο η ΑΕΚ στηρίζει έμπρακτα τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πιστή στις ιδέες και στα ιδανικά της στηρίζει έμπρακτα τον μικρό μαχητή της ζωής Παναγιώτης-Ραφαήλ και καλεί ολόκληρο το φίλαθλο κόσμο να πράξει το ίδιο.

Συγκεκριμένα, οι εισπράξεις του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στον αγώνα με τον ΦΟ Βριλησσίων το Σάββατο 19 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:45, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΑΕΚ πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της από καταβολής της ιδρύσεως του Συλλόγου, στέκεται στο πλευρό του μικρού μαχητή της ζωής Παναγιώτης-Ραφαήλ και καλεί ολόκληρο το φίλαθλο κόσμο να πράξει το ίδιο.

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι εισπράξεις του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον ΦΟ Βριλησσίων το Σάββατο 19 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:45, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη ενός μόλις απειροελάχιστου μέρους θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, μια σπάνια ασθένεια, το κόστος θεραπείας της οποίας είναι υπέρογκο.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή των 5 ευρώ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) την Παρασκευή (09:00-20:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Παράλληλα οποιοδήποτε άλλο ποσό δωρεάς πέραν της συμβολής με την αγορά του εισιτηρίου, είναι ευπρόσδεκτο και είμαστε εκ των προτέρων όλοι ευγνώμονες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το μικρό μαχητή της ζωής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X