Το παρασκήνιο της συμφωνίας ΑΕΚ-Βέρντε

«Αυτό είναι το... όπλο του Βέρντε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε  στην  ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και μόνο με… θαύμα θα χαλάσει η συμφωνία που υπάρχει για την μετακίνηση του στην Ελλάδα και την Ένωση.

Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, χθες πραγματοποιήθηκε κανονικά το ραντεβού των μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε με την πλευρά της Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι κατέστησαν σαφές στους εκπροσώπους του Ιταλού εξτρέμ, πως υπάρχει μια συμφωνία με την ΑΕΚ και πως θα πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Είστε η πρώτη ομάδα που ενδιαφερθήκατε για τον Βέρντε και για τη Ρόμα αυτός είναι ο λόγος που στην υπόθεση έχετε τον πρώτο λόγο» είπε αργότερα στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο ο Mόργκαν Ντε Σάνκτις, που από πλευράς Ρόμα έχει χειριστεί το θέμα. Η στάση των «τζιαλορόσι» όλο αυτό το διάστημα ήταν πραγματικά εκπληκτική απέναντι στην Ένωση. Ο Ντε Σάνκτις είπε στον Λύμπε ότι για εκείνους αυτό που πλέον πρέπει να γίνει, είναι μόνο η συμφωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη από πλευράς ΑΕΚ.

Παράλληλα, όπως σας ενημερώσαμε οι εκπρόσωποι του 23χρονου εξτρέμ επικοινώνησαν τα μεσάνυχτα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, λέγοντας ξεκάθαρα ότι «ισχύουν τα πάντα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Πλέον, θα πρέπει  να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των εγγράφων τόσο με τη Ρόμα, όσο και με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Ντανιέλε Βέρντε προκειμένου να επικυρωθεί και στα χαρτιά η συμφωνία που υπάρχει και με την ιταλική ομάδα αλλά και με τον ποδοσφαιριστή.  Ο 23χρονος εξτρέμ, από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ και για αυτόν τον λόγο άλλωστε είχε ζητήσει το νούμερο «7» στην κιτρινόμαυρη φανέλα του, ενώ έστελνε και στους εκπροσώπους του φωτογραφίες με σπίτια στη Γλυφάδα που είδε στο ίντερντετ . Ωστόσο, τα τερτίπια των μάνατζερ… φρέναραν την μεταγραφή και είχαμε το σίριαλ των τελευταίων ημερών.

Τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί και μέσα στις επόμενες μέρες, ο Ντανιέλε Βέρντε αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Μάλιστα, οι εκπρόσωποί του 23χρονου, διαρρέουν στην Ιταλία, πως θα καταφθάσει στην Αθήνα την Πέμπτη για ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X