Το ευρωπαϊκό τρόπαιο που θέλει η ΑΕΚ έρχεται στο ΟΑΚΑ!

Το ευρωπαϊκό τρόπαιο που θέλει η ΑΕΚ έρχεται στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά:

«H “Βασίλισσα” έχει μπροστά της τον αγώνα δίχως αύριο, με αντίπαλο την Στρασμπούρ για τη φάση των “8” των playoffs του Βasketball Champions League.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (28/03, 19:30). Η πιο κομβική αναμέτρηση στην (σύγχρονη) ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ, με την επιστροφή της στην κανονικότητα και αφού ξόρκισε τον εφιάλτη των τριών “πέτρινων χρόνων”, συμπίπτει με την παρακάτω απόφαση της διοργανώτριας αρχής:

Το πολυπόθητο τρόπαιο του BCL, που θα διεκδικήσουν 4-6 Μαϊου τέσσερις ομάδες, θα βρίσκεται στο Κλειστό του ΟΑΚΑ στον αγώνα με Στρασμπούρ. Όπερ σημαίνει οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά. Σχετικά θα υπάρξουν ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Έτσι ή αλλιώς, όλα δείχνουν, ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο αυτονόητο «προσκλητήριο» για να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα και θα γεμίσει το Κλειστό.

Υπενθυμίζεται, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με Στρασμπούρ, αλλά και για τον αγώνα με Λαύριο συνεχίζεται…

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X